Överlycklig

Jag är banne mig den lyckligaste människan på jorden idag, tror jag iaf.
Min inneboende bror flyttar idag, eller börjar iaf flytta, är en del grejer vi måste skicka till mina föräldrar å dit kommer dom sakerna inte idag, men ändå.
Fatta han har bott här i snart 3 låååååååååååååååååååååååååånga år, vi har inte kunnat ha konstant privatliv, utan små stulna stunder då han inte är här, syftar på att latja i vardagsrummet.

Men han flyttar, mini får eget sovrum, mitt sommarvik börjar, kan det bli så mye bättre?

Sen så är vädret härligt och snart är det nog dags för ett besök på någon uteservering?

Så himla bra är allt, jag kommit ur min sur peiod å allt är lovely, förutom att jag ska jobba idag, men det ger ju lite pengar, har ju fått lite höjning på min timlön, så som sagt det är lovely

Jackie Beat



eller


Jag föll pladask för Jackie, gillar verkligen stilen.

Home sweet home???

Hittat lite roliga hus på hemnet, ett riktigt förskräckligt och ett som var riktigt läckert och sen ett som var lite stort för sin stil.

Ska jobba inatt, vill inte det egentligen, men tjänar några kronor och jag får kke sova, knappt sovit ngt de senaste dagarna.
Längtar till tisdag, få in lite fräscha nya pengar på kontot, behövs verkligen.

Är barnet en djävul?

Ska snart iväg på utvecklingssamtal på liten, ska bli skoj, men tänk om hon är en djävul på dagis, sjukt jag ska bli nervös för såna här samtal.

Mår lite bättre nu, fått en del pass denna månad å sen börjar ju semestervik, bara jag får mitt schema nångång.
Så snart är jag åter mig, känns skönt

Dagens låt



Den här filmen ska jag nog sega framför i helgen eller redan ikväll

Populär igen

Googlade då Popular igår, och fann detta, va fan kunde dom inte gjort den tredje säsongen för, gillade ju det som stod om hur det skulle bli, gaaah, nu banne mig ska jag bli mångmiljonär och betala en säsong 3.

Livet suger hårt

Fattar inte vad det är med mig, brukar oftast vara positiv och glad men just nu är allt skit.
Jag håller på att falla i bitar känns det som, men jag är nog hel snart igen, bryt ihop å kom igen.
Vill så gärna få ett jobb, halvtid, heltid vad som helst, jag söker och söker men får inget napp.
Visst har jag vik i sommar, men det spelar som ingen roll, sommaren är kort och jag vill ha jobb länge länge länge, funderar tom att söka på grillar, vilket jag absolut inte vill.
Men blir kke lättare finna ett jobb när jag har råd att ta körkort.

Känner mig som en parasti då jag lever på sambon, visst får jag in lite lön, sällan mindre än 3000, sen har vi  ju   
2*barnbidrag på det och jag har ett underhållstöd, men ändå, jag skulle vara så nöjd om jag fick ut en 12-13000 i månaden efter skatt..

Gahh, jag hatar att känna så här, det här är inte jag, jag är inte så här jävla negativ egentligen tycker jag iaf, men just nu käns det bara som att jag ska börja böla hela tiden*BLÄ*

Återkommer strax med ett trevligare inlägg

Popular, ett tråkigt slut

Jag har drabbats av en serieperiod nu, har precis avslutat serien Popular, den gick kke runt 2000 här i Sverige, en helt underbar serie enligt mig, men hade antingen missat slutet helt eller förträngt det.
En serie får inte sluta så där*morr*

Innan Popular kollade jag genom Freaks and geeks, gick nog ungefär samtidigt också härlig serie.

Nästa serie jag glor genom blir Drawn together, enkel humor.

Har ni bra serier så tipsa mig.

Kass på uppdatera

Usch vad kass jag varit på slutet att uppdatera, kan inte skylla på tidsbrist, för tid har jag nästan i överflöd för tillfället, men nästa vecka då har jag massa att göra, öppet hus på skolan, genrep, fikaträff med söta P, föreställning osv osv.

Här händer som sagt inte mycket, jag väntar på att tiden ska gå så jag får massa jobbande gjort, att inneboende flyttar så mini får eget rum. det hon ska göra då säger hon är att stänga sin dörr och leka.
Ska bli så skönt få eget sovrum så vi slipper hålla käft när vi lagt oss...
Ska bli underbart att återfå vardagsrum med minimalt med leksaker i.
Ska bli underbart att få bara vara familjen, iofs är inneboende mitt syskon, men inte familj på det viset, jaja ni fattar säkert hur jag menar.

Längtar skvaller, men inte sjutton får man höra något skoj.
Sen så har stor äntligen lärt sig cykla, har nog kunnat innan, men inte tordats, så nu kör hon så det ryker när hon är ute.
Mini har lärt sig cykla på sin nya rosa cykel med stödhjul, hon cyklar som 17.

Angående mini och prat, hon har så himla roliga uttryck för vissa saker som tex tuggummi, det heter tuggemuggi, låter så skoj när hon säger det.

Gaaah, kan det bli mer sommar, vill vara vuxen och sitta på en uteservering och prata om vuxna saker, eller kke inte vuxna saker egentligen, få snacka strunt, få titta på snygga karlar, bara för man har man så blir man ju inte blind, iofs rätt ont om snygga saker i denna stad vad jag sett, gillar inte "pretty boys".
Min han är runt 185, väger masor, han riktigt kraftig, men har så mycket muskler, liet dumt då jag aldrig har en möjlighet att slänga han i sjön utan att hamna där själv, ofta rakad skalle och skäggig*mums*

Jag gillar att titta på "alternativ" killar, dom är ofta så läckar i sina tatueringar å piercingar.

Men muskelpaket, i moderiktiga kläder är inte min smak alls.

Men nu ska jag försöka bli bättre på uppdatera, har ju som sagt massa tid över, men hamnar så ofta på Fl där jag förfasar mig över hur korkade vissa människor är, eller på FB där man kan hitta massa skoj, men massa sjukt med

Google it

Hittade en skoj "utmaning" på bilddagboken. Googla på ditt födelsedatum på bilder och klistra in bilden som kommer först. Här är min bild.



RSS 2.0