Bonnlurk

jöpp. det är nog jag det, har nada aning om hur det går till på finare middagar eller bröllop med mörk kostym som klädkod, livrädd för att klä mig fel och att bli utstirrad.

Men men, blir det förjävligt får jag väll fly fältet till hotellrummet.

Om jag någongång gifter mig ska det vara klädkod: Kom i det du finner snyggt.

Kommer vara massa folk, 200 pers eller vad det nu va, var mannen som berättade det.

Kommer säkert bli jättetrevligt och härligt, men som sagt, hoppas mina kläder duger och att jag bryter benet så ingen bjuder upp mig till dans, kan banne mig inte dansa heller.

Tant = Bonnlurk, men jag är jädrigt go ändå

Förändring

Klippte av mig håret igår, fortfarande ingen frisyr, men ett hår som lätt är 3 deci kortare, var sjukt nervös innan, ingen aning om vad jag skulle göra eller så. Men blev som sagt kortare med ljusare slingor i.
Hade ju håret ner till rumpan förut, men var sjukt slitet.
Idag ska det nog städas en del, har egentligen inte lust, men MÅSTE.

På lördag blir det till att bo på hotell, kommer säkert bli mysigt, hoppas jag.

Vart sur på mannen igår, han kom hem, satt vid datan och la sig sen och somnade på stört, inte ett pip om mitt nya hår, vet varför, men vart sur ändå. Han haft lång dag, plus några timmar i garaget och en stukad tumme, så skickade ett surt sms till honom å idag verkade det som han kände av lite ånger.
Trött på mig själv då jag surar ihop, spec då jag vet varför han är som han är, han jobbar massa för tillfället, har saker som MÅSTE skruvas, styrelsemöten och ett bestmanuppdrag så han hinner knappt andas.
Ska försöka gottgöra honom ikväll när han kommer hem, blir säkert sent, är ju möte han ska på.

Ska snart iväg å shoppa lite mat, borde hämta mitt paket då, men hinner inte, skjutsen har bråttom, så mannen får fixa det, hoppas bara han inte glömmer, då surar jag ihop igen, sista dagen imåra att hämta det

Jesper Odelberg- Girls on wheels



Han är ju så sjukt rolig, han är min idol

Jag är rasist

fick jag höra en gång för en sisådär 9 år sedan.
På den tiden bodde jag i Göteborg, då min kompis älskar afrikanska killar umgicks vi med en hel drös. En av dom kärade ner sig i mig och ville börja dejta men jag var inte intresserad av honom, han var bara en polare inget mer.
Sen ringde min kompis mig en dag och berättade att en tjej hon visste vem det var sagt till henne att jag var rasist, min kompis undrade var hon fått det ifrån och varför hon ansåg att jag var det.
Håll i er nu, anledningen till att jag var rasist var den att jag inte ville dejta den afrikanske killen, är bland det värsta jag hört faktiskt, hur är den tjejen funtad som ansåg att man var rasist om man inte ville dejta någon av annan härkomst.
Sen var jag även rasist då jag tackade nej till att köpa hasch av en kille i femmanhuset och så var jag rasist då jag käftade emot då ett gäng killar gav sig på mig och kallade mig alla möjliga saker som innehöll svennefitta, svennehora, rasist osv.

Men enligt mig själv är jag inte rasist, varför skulle jag vara det? Umgicks med invandrare, min dotter hart kompisar från olika länder, jag älskar mycket av deras mat, men ville inte dejta en kille och då stämplades jag som rasist, idioti!!

Vuxentid

Längtar vuxentid så sjukt mycket, vill vara själv hemma med mannen, göra det som faller oss in, äta sen middag, frukost i sängen och inga barn som vill ha uppmärksamhet, ge mannen all uppmärksamhet och bara vara.

Förlossningshistoria *2

Jag måste nog ha haft världens sämsta förlossnignar, verkar iaf som det då jag av misstag hamnar och sser andras förlossningshistorier. Allt är rosa moln, glitter och gullegull.
Hos mig var det smärta, spyor och vilda vrål.

Det absolut sämsta med barn är att föda dom, gör sjukt ont, spec om man som mig inte hinner få smärtlindring och blir dålig av lustgas.
Bland det jag gjorde var att vråla: Skär upp magen och dra ut ungen NU.

Båda gångerna har det börjat med att jag spyr hemma, sista gången träffade jag golvet och mannen var inte hemma så i allt det snurriga fick jag torka själv.
Har tjurat på hemma tills i sista stund dum som jag är, hade jag farit in tidigare kke jag också haft rosa moln och fluff.

Eller så kanske det är så enkelt att många inte vill skriva hur det verkligen var, att om dom skriver det så smutsar dom ner minnet av den dag deras barn kom. Men så är det ju inte, jag älskar mina barn otroligt mycket, älskar dom inte mindre för att dom plågade skiten ur mig under förlossningen, är bara ärlig, det var blodigt, ont och jävligt, men i slutändan blodigt, ont och jävligt underbart

Parfym

http://enlitentax.blogg.se/ snubblade över denna blogg och passar på att länka då man kan ha turen att vinna en parfym där.

Hjärtegott med pannkaksform

http://junitjej.blogg.se/1202316366_var_med_och_tvla.html

Klicka er vidare in till denna blogg och så kke ni kan vinna en otorligt söt liten stekpanna, har faktiskt funderat på att köpa en själv, men nu om jag har tur så vinner jag ju denna


Rör på arslet

Borde absolut inte sitta här, borde istället städa sovrummet som jag planerat att göra, men har inte lust, somnade sent inatt,gick upp strax efter 6, jobbade 3 timmar sen hem igen. Ingen energi och idag ska jag dessutom göra smörgåstårta, min inneboende bror fyller 19 imorgon, grattis på han och hoppas hansnart tar studenten och flyttar härifrån.
Börjar bli alltmer segt ha honomh är, visst han är ofta duktig på hjälpa till med smågrejor,men vill ha rummet åt mini och vill ha privatliv med mannen, inte direkt lätt kunna hångla loss i soffan när bror närsomhelst kan komma nerför trappen.
Tror  min och mannens kärlek blir allt tåligare av att ha levat på en inkomst och dessutom knappt något privatliv utan att det gått åt skogen.  Så vitt jag vet är vi kära och lyckliga, enda han behöver träna på är mer ömhetsord, han apkass på det och har alltid varit, men det är ju sån han är och jag älsakr honom.
Han ger kärlek på annat vis, en smekning på kinden då han tror jag sover osv, det känns så fyllt av kärlek

Korkade ungdomar, eller är dom verkligen så dumma?

Kunde igår läsa lite olika motioner från ungdomar på lite olikas gymnasieskolor, och jag blev helt seriöst förvånad över hur naiva och korkade dom verkar vara.
Visst ville även jag förändra och vara med då jag var yngre, men inte fan svävade jag på små rosa moln i lala-land.

Fattar att dom vill ha mer pengar, vem vill inte ha det? Men nu är det ju så att dina föräldrar är skyldiga att försörja dig då du går i gymnasiet. Sen om dom nu har mat och husrum hemma och busskort från skolan så har dom mer fickpengar än vad många vuxna har som har låg lön och höga utgifter.

Dom klagar över busskort, visst jag hade turen att ha busskort, men var ofta jag gick/cyklade istället, lätt 1 mil utan att klaga.

Var mest en massa gnäll och inga konkreta förslag till hur man ska lösa problemen/önskemålen.

Finns en massa saker jag vill nämna som dom skrivit, men tänker inte göra det, kan göra det efter frågorna hanterats i ett ungdomsråd, tur man har inside information.



Anders loves Maria

http://anderslovesmaria.reneengstrom.com/ min abslouta favoritserie för tillfället, förutom Nemi, en jätteduktig tjej i Jämtland som gör den serien, följer den med spänning varje dag.


This is England

Igår kväll satte jag mig i soffan för att gko på This is England, hade hört och läst en massa bra om den, blev grymt besviken. Inte så att den var dålig, men inte fan var den så bra som alla sagt till mig.

När jag ändå gnäller på film kan jag dra upp I am Legend, inte det minsta bra, visst var det öde NY sjukt snyggt gjort, men var väll det enda jag illade med filmen.

Winxclub Trixhäxor

Hjälp hjälp hjälp och ett litet sos.
Vet att man förut kunde köpa trixhäxor som docka, stor älskar winxclub och har alla feérna, men inga häxor.
Men nu finns inga häxor att köpa, så tipsa mig om var jag kan finna dom.

Hemsk bussresa

Var mindra skoj att åka buss hem idag med mini.
Till att börja med så var det helt fel buss, en med trappsteg in och trappsteg ut, mini har korta ben och jag hade händerna fulla med kassar.
Väl på bussen märker jag att det inte finns bälten, ännu ett minus. Enda positiva var att jag lämnat vagnen hemma, för finns ingen plats för sån på den där bussen. Eller finns säkert någon håla under bussen som man kan knöla in den i.
Bussen for, mini gnällde på magont, hon brukar kunna bli åksjuk då hon är förkyld och ci åker bil, våra kassa stötdämpare bidrar säkert till illamåendet.
Jaja, hon klagade på magont iaf, jag tömde snabbt en liten shoppingpåse, hon verkade inte dålig som hon brukar vara då hon blir åksjuk. Hon lekte på och snackade som vanligt.
Men tro på fan att hon sätter igång å kräkas då vi nästan är framme i centrum.
Jag får vackert knyta ihop påsen och snabba mig av och kasta den, vi har 5 minuters resa kvar efter centrum.
Säger bara tack för att bussen hade ett uppehåll.

Jag brukar gilla att åka buss, nu avskyr jag det., kommer hålla mig borta från bussresande med abrn tills hon inte har en tillstymmelse till minsta lilla förkylning och dessutpm ska jag köpa bajspåsar innan så jag har något att fånga kräkset i om det sker igen.

Mitt hjärta stannade

Satt och surfade runt, hamnade på Blocket och i dom lokala nyheterna stod att en lastbil vält på E14 åt ett håll där min man brukar köra. Hade ringt honom tidigare under dagen för att höra en sak men inte fått fatt i honom.
Nu svarade han iaf, och var inte han som hade vält.
Jädra karl att inte svara då jag ringde tidigare idag, då hade ju mitt hjärta sluppit att stanna.

RSS 2.0