Så sjukt kul

Hade ju en fika/lunch idag med allra sötaste Paula, är så sjukt kul att trots vi inte träffats på x antal år(ok vi sågs för några veckor sen en liten snabbis) så flyter våra samtal bara på, känns inte som det är sån lång tid som gått och av det vi hunnit prata om hitills så verkar vi ha rätt liknande tycke och smak.
Undra om bruden bakom vårat bord hörde amningspratet, tror inte det för hon flasha ju bröst rätt rejält.

Hoppas att vi snart ses igen och kan snacka vidare, jag gillar att prata.



Blä, har fått dunder huvudvärk, mindre trevligt, tagit ipren, men inte hjälpt än, ska se om lite mat hjälper och gör det inte det så en till ipren sen slå på bompa och hoppas att mini tittar lugnt och stilla.
Vill absolut inte ha huvudvärk, mannen åker ju bort imåra och hemme först på måndag igen, hade ju planerat att mysa en massa, men som jag känner mig nu vill jag bara dra täcket över skallen och blunda.

Köpte ett ds-spel idag, nåt mario, verkar så skoj, har spelat det tidigare men då till nintendo64.

Sötaste

Hur otroligt gullig är inte mannen då?
Har haft en skittelefon en längre tid, styrspaken har krånglet och oftast inte velat gå att styra neråt. Nu på slutet har den dessutom börjat tjura då den ska åt höger.


Igår var jag och shoppade ett gulligt kort med en triss i och en liten bit mörk choklad och en tidning åt mannen, han fick det när han kom hem, eller rättare sagt han hittade sakerna vid sitt databord.

Han sa: Tur jag har något åt dig med, jag vart lätt förvånad, han är som sagt usel på att vara romantisk och gullig.
Slängde en kartong på mig och där i låg den här, den röda fick jag.

Äntligen hemma

Nu äntligen hemma efter tur till svärfar med fru, väldigt trevligt, men ack så skönt att vara hemma igen.
Han skojade med stor om hennes vegetarianism, han sa att det var ju bra att hon var det, för kött är så väldigt dyrt nu.
Dom hade bla lagat en dundergod lax som hon åt en massa av, liten åt mest ägg med kaviar på.

Här borde jag städa lite, men orkar inte, så tar det imåra, men ska iaf laga en tårta och sen bara mysa framför en film med mannen.

Hoppas så jag och mannen kommer ut på middag i veckan, vill få sitta och äta i lugn och ro utan frågor från barnen och tjat "är jag färdig nu?" "får jag gå från bordet" "vad är det här", utan få äta, prata och bara vara.

Nästa helg är jag gräsänka igen, mannen ska iväg med en hundtävlingsgrej, han ska åka skoter innan hundar och fixa bort träd om det är nåt sånt i spåret osv, lite trist, gillar ju helger, han är ledig då och vi har sovmorgon och kan hitta på saker, iofs sällan vi hittar på något men ändå...

Ska se om kke nån vill komma hit och umgås, bara softa och snacka skit, bli spöad i buzz kanske.


Dagens låt



Barnsligt förtjust i denna låt.

04.20

Mindre strålande då mini vaknar 04.20 på morgonen och tycker att hon är törstig, var ju bara att pallra sig upp och ge henne vatten, sen såg hon påskpaketet jag lagt i hennes säng så hon öppnade det och satt och jublade över sin nya bok hon fått, blev Skrotnisse.
Sen låg hon och babblade minst 10 minuter om den, jag somnade så jag har ingen aning om hur länge hon låg vaken med sin bok.

Vid 7 kom stor in och frågade om hon fick öppna sitt paket som legat i hennes säng.
Varför skulle vi lägga ett paket där om hon inte fick öppna det?
Men somnade om snabbt iaf.

Mannen är iväg och jobbar nu, men bara några timmar så vi ska snart iväg till svärfar, borde nog packa ihop så vi kan dra när han kommer.

Oroar mig lite för svärfarstripp, han är en man med bestämda åsikter, om vegetarianism blandannat, och för er som inte vet så valde stor att bli vegetarian i onsdags(lakto-ovo), men han tycker det är "knepigt" med vegetarianer, men hoppas och tror han inte retas med henne.
Har vi tur bjuder dom på fisk och även det ska hon äta.

Freaks and geeks

Håller för tillfället på att plöja genom underbara serien Freaks and geeks (Nollor och nördar), vet det räknas säkerligen som en ungdomsserie, men ni vet väl att man ska bevara barnsinnet, då lever man längre.

Dagens låt



I´m big blond and beautiful, det ni...

Hugg i hjärtat

Ännu ett inlägg om mannen.

Satt och surfade runt och läste "Man död i snöskoterolycka", hjärtat högg till och dunkade hårdare, mannen är iväg och åker skoter hela helgen, men sen såg jag att det inte var där han var och hugget försvann.

Jag är så jädra fjompig, välter en lastbil i närheten så måste jag ringa mannen och se om det inte varit han som råkat illa ut, tvi om han inte har telen på, då sitter jag på nålar till han ringer upp eller jag kan se en bild av hur bilen ser ut.
Sker en skoter olycka då han är på skoterhelg så lugnar sig hjärtat då jag vet vilket område det är i.

Räknar timmar till besvärande värme

Ikväll kommer Mannen hem, längtar honom något enormt, sover så mycket bättre med honom vid min sida, jag känner mig trygg och varm då han ligger brevid mig. Värmen kan ibland vara lite besvärande då han är väldigt varm av sig, blir ibland för varmt då han ska vara go på mig, men just nu vill jag bara ha värme och en kram.

Onda andar från förr

I ett tidigare inlägg så har jag skrivit om idioten som var på mig(Finns en bit ner på sidan, Min förövare, den hisdtorian heter inlägget). Kom och tänka på honom igår, hans namn ploppade bara upp, hörde nog något liknande på tv eller så, varför ska ett sånt namn sitta fastsvetsat i mitt huvud för? Han har inget där att göra. Han har ett ovanligt namn och jag har googlat det och sökt lite här och var och det dyker inte upp, tänk om det är sant, tänk om han inte är kvar i Sverige längre?
Är sällan jag tänker på det som skedde, vill inte han ska ha den makten över mig, men ibland dyker han upp som en ond ande från förr.
Nu kan jag kke sopa bort den onda anden?
Han finns inte kvar här i Sverige verkar det som.

Läste en artikel för ett tag sen, och jag blev än gladare att jag fick fast honom med tanke på hur statistiken ser ut.

Arbetsförmedlingen

Har inte förstått riktigt hur dom är funtade, varför ska jag söka jobb i hela landet? Får jag jobb i Malmö så kommer jag vara tvungen att splittra hela vår familj, stor är ju min sen tidigare och jag skulle inte lägga ansvaret på mannen att han ska ha båda barnen under veckorna och jag kommer hem max 1-2 dagar/helg, man kke jobbar helg.
Så hela lönen skulle nog gå till hyra och resor och fritidsavgift.
Då kan jag ju lika gott stanna hemma med mannen och barnen och timma på, söker jobb i min närhet, dit jag kan åka med buss alternativ samåka med mannen.
Med min utbildning så är risken stor att det blir ett yrke med udda arbetstider, ska då stor som är 8 år vara hemma själv kvällar och nätter eller finns det nattfritidsar?
Liten som snart är 3 skulle få vara på dagis runt 11 timmar per dag pga mannens arbete.
Mannen har ju fast arbete med en helt okej lön och han har troligast möjlighet att avancera inom firman och få än bättre arbetstider och lön.
Så om jag skulle få arbete i Malmö, och om vi vill leva ihop måste han då säga upp sig och söka arbete där med och hoppas på att få ett där och inte i Kiruna. Sen är vi så himla bortskämda med att vilja ha barnvakt nångång ibland max 1 gång i månaden för att kunna vårda varandra och vara vuxna ihop, kunna gå ut och äta och prata i några timmar. Bor vi i Malmö har vi inget socialt skyddsnät och ett sådant tar tid att skaffa.
Där vi bor nu har vi grannar som kan hämta på dagis om det skulle bli en lång dag för liten, om jag har 2 timpass samma dag, stor kan gå till samma granne från fritids, vår släkt bor här som kan vara barnvakt över en dag/natt/helg eller vecka

Visst förstår jag att det måste finnas regler, men de flesta regler borde ha undantag.
Varför splittra familjer och skilja syskon åt då inte föräldrarna har separerat?
Varför tvinga sambos där en har fast arbete att den andre ska söka jobb över hela landet?

När jag var 20 tog jag mina möbler och saker och flyttade till storstaden, var en impuls, jag ville bort från där jag bodde och se något annat, storstaden lät helt okej, så jag annonserade efter lägenhet och fick en.
Jag fick aldrig ett fast arbete där men jag timmade på ett ställe, sen blev jag gravid och flyttade hem till mina gamla hemtrakter.
Tror och hoppas att de flest ungdomar har staken att flytta över Sverige/världen i jatk på ett jobb, men att vilja separera familjer är fel.

Visst jag vill ha ett jobb, men inte till vilket pris som helst.

Buhu buhu någon länkar till mina tuttbilder

Som jag tidigare nämnt så huserar jag på familjeliv och där såg jag för ett tag sedan ännu en tråd om att det länkas till personers gallerier från tex flashback.
Hur kan du sitta och bli upprörd över att folk länkar till ditt galleri där du själv lagt ut kort på exempelvis din lilla gravidmage med en hand för dina bröst, eller en bild där brösten visas helt, för mjölkstinna bröst är ju så naturligt och behöver inte döljas enligt dem som lägger ut dom, men så fort det länkas blir dom som galna.

"Varför ska äckel titta på mina bilder för"
"Löjliga dom är som håller på och länkar"
"Jag vill ju inte att massa killar ska titta på mina bröst"
"Bilderna hade jag ju för min egen skull"

Om du nu lägger ut bilder får du vara beredd på att de kommer att tittas på, om du inte vill att dina bröst ska cirkulera via länkar och sparade i andras datorer så ska du kanske inte publicera dom.

Gaahh, vilka rikspuckon det finns

Uppföljare

Vi hade iallafall tur med vädret, jag gillade filmen en massa då jag var yngre, var länge sen jag såg den nu, men till jul kommer uppföljaren, dessutom har han ju lyckats med att få behålla orginalskådespelarna, Claire Wikholm och Rolf Skoglund, men inga andra var klara ännu.

Oftast brukar jag inte gilla uppföljare, men jag får hoppas på att denna bryter det mönstret.

Hur mannen och jag möttes, historian om oss

Jag och mannen gick faktiskt i samma grundskola, jag gick ett år över honom, han var ingen man märkte, eller jag la knappt märke till någon i min grundskola, dom flesta var inavlade och rent ut sagt korkade.
Åren gick och sommaren 2003 fick jag lift med honom från mina föräldrar där han var och hjälpte till med lite arbete på gården, orsaken han var där var att han var kompis med min bror som är 27.
Reagerade på att han blivit så himla läcker, stor, muskler, rakad skalle, solbränd, skägg och stora händer.
Inget skedde då, jag var inblandad med en kille som visade sig vara ett pucko utan dess like.
I november så hade jag fått nog av han som visade sig vara ett pucko.
Pratade med min bror och beklagade mig över alla idioter, och frågade på skämt om han inte visste nån som kunde vara bra för mig.
Han tänkte i några minuter och kom på Mannen är ju singel och behöver en vettig tjej.
Mannen och jag blrjade smsa och ringa varandra  i november och på juldagen så hade jag en liten fest hemma hos mig, inget skedde då, vi sov brevid varandra pga utrymmesbrist.
Han skjutsade hem min bror till den orten han bor på och en gemensam kompis hängde med ner.
PÅ vägen hem skulle mannen titta in till mig med en present från min bror till stor, men innan han tittade in åkte han 8 mil extra för att lämna vår gemensamme vän där han bodde, han passerade alltså stället jag bodde på för att lämna gemensamme vännen för att sen fara tillbaka, hans genomskinliga lögn till vår gemensamma vän var att det var enklare så.
Det var kväll, vi tittade film, ajg låg med mitt huvud i hans knä och han pillade mig i håret och smekte min kind.
Vi la oss, delade säng, trots att utrymme fanns denna gång, vi började kyssas och där startade vår historia.

(Ja, vi hade sex första kvällen och tänk, vi håller ihop än ändå, finns ju vissa puckon som tror att killar tappar intresset för en om man hoppar i säng första kvällen)


Älskar honom oändligt, han är den bäste som hänt mig.
Han väckte mig igårmorse strax innan fem genom att smeka min kind och sakta kyssa mig, snacka om ett underbart hejdå, han for ju som sagt iväg på en helg med grabbarna.
Just nu längtar jag hans närhet något enormt

Att diskutera med en treåring

Liten kommer ju om inom 3 månader få eget rum, har inte fått det tidigare pga att vi har min bror inneboende här, vilket varit sådär, han duktig på hjälpa till om det behövs, men jävligt jobbigt ibland, man kan inte som ha mycket spontanitet i kärlekslivet.

Nu tar han snart studenten, tror den 5 juni, så veckan efter det kommer nog gå åt till hans flytt och liten flytt till eget rum.

Inatt då hon inte kunde sova så pratade vi lite om att hon skulle få eget rum, frågade henne vad hon skulle ha där.

Det hon skulle ha var: Säng, kudde, böcker och sina leksaker.

Lät så himla skoj med kudden, den nämnde hon flera gånger, kudden den var viktig, det roliga är att oftast så ligger hennes kudde brevid henne eller på golvet.

Hoppas bara det går smidigt att flytta henne till eget rum, hon är ju så stor nu, men vi ska låta henne ha kvar spjälsängen hos oss, men att en sida är borta så hon kan lägga sig där om hon vill.
Men kommer nog gå bra, hon pratar en massa om sitt rum och om att hon ska ha sina saker där och att hon ska stänga dörren.

Nu ska jag äta gott, rökt fläskfilé och gourmésås, tyvärr fel sort, jag gillar ju jämtröks sås bäst, men fick nöja mig med Hebbes

Dagens låt



När stor var 3½ år så gick hon på dagis, var en bit därifrån och hem och ibland var hon på tjurhumör och vägrade gå, då brukade hon få lyssna på min cd-freestyle och spelade jag den här låten så gick hon på en gång

Surkärring

Jag måste vara världens suraste kärring, surade ihop på mannenidag, då han inte hade mobilen på, han är bortrest med en bunt polare. MIni ville ringa och säga hej och så är det inget svar utan bara röstbrevlåda*morr*
Skickade ett syrligt sms om att jag gärna vill kunna få tag i honom om det mot all förmodan skulle ske något här hemma oh jag behöver nå honom.

Han ringde upp en stund efter...

Dom hade varit på finmiddag, han hade redan ringt mig vid 17  och då hade jag inte tid att prata, satt och lirade buzz med stor.

Varför ska jag bli en sån jävla surkärring när jag är trött? Har knappt fått sova inatt och ajg är inte glad om ajg inte får sova.
För att hålla en tant glad ska hon få sova, äta gott. läsa och njuta av livet, tar man bort sömn blir hon en suris.

Mannen berättade en sak som gjorde mig glad idag, han är ledig på måndag, så underbart, då blir det nog film och mys, hoppas han har ork att åka in med stor på hennes träning så jag slipper, tar längre tid för mig då jag  måste åka buss, har ju inget körkort.

Angående körkort, borde verkligen skaffa mig ett, kommer säkert göra det då jag får en fast inkomst, men vet änså inte om jag vill ha ett, tänk OM något händer när jag kör, kommer ju aldrig förlåta mig själv.

Från en sak till en annan, satte min kära mamma i matkoma idag, hon fyller år idag, så bjöd på lasange och till efterrätt blev det äppelkaka och vaniljglass, hon var knappt i form att röra sig efteråt, är skoj att lyckas med maten.

Dagens låt



Varit dålig på att lägga in dagens låt, den här låten har min stor börjat gilla, tur hon verkar få bra musiksmak...

När jag var liten...

Satt och pratade med en kompis för ett tag sen om vad man ville bli då man var liten/ung.
Jag har velat bli obducent, då var jag nog runt 10-11 år, innan dess var det att jobba på zoo, ville bli bagare ett tag, men för tillfället timmar jag på en gruppbostad och trivs enormt.
Men jag tror fortfarande att obducent kan vara ett intressant yrke, samma med att jobba med djur, men finns ju ingen djurpark där jag bor, ingen jag besöker frivilligt iallafall.

Vad ville du bli?


Dagens låt



Spola framåt en bit, massa snack innan.

Bestämt att skirva om varför jag väljer dagens låt.

Den här unga killen, 12 år, är så grym på att lira munspel, så han fick äran att bli dagens låt

Dagens låt


Elaka barn

Finns det elaka barn, eller är alla barn en produkt av sin uppväxt, av den som vårdar dom?

Det värker så i ens mammahjärta då någon är elak mot ens barn, är en sak om dom dunkar en spade i skallen på varann då dom är i sandlådeåldern eller leker vampyr i samma ålder, då vet dom ju inte bättre.

Men när ett barn av elakhet kallar ett annat för tjockt och det finns ingen grund för det påståendet, vem är det då synd om?
Barnet som blir kallat tjockt eller det barn som säger de sårande orden?

Min dotter blev kallad tjock, och hon är helt normal viktig, hon blev jätteledsen och sårad och trodde att jag ljög då jag sa att så var inte fallet, jag fick ta henne till skolsköterskan, min dotter var då 6 år gammal.
Hur är mamman/pappan till barnet som sa dessa ord funtade? Är dom fixerade vid vikt? Har dom skapat barnet till den hon är eller ville hon bara såra?

Tror även att småflickor är elakare än småpojkar, killar slår på varann, sen är det lugnt, tjejer pratar strunt och fryser ut varandra.
Jag vet att mina döttrar är till stor del vad jag lärt dom, att dom tar efter mina värderingar och det har min äldsta fått lida för, hon vill ta hand om de som blir utstötta, vilket leder till att hon själv kan hamna utanför, men hon står bergfast vid att man inte ska utesluta någon som inte gjort sig förtjänt av det, hon försvarar barn som slåss med att dom kke inte kan hjälpa att elakheten kom just då, att bara för att dom slåss så innebär det ju inte att dom är elak jämt, hon försöker alltid hitta något gott i alla.

Just nu är detta inte till en fördel, men vi väntar tiden an, sedan kommer det vara henne till nytta.

Allti fått höra av fröknar på dagis och i skola att jag har en väldigt snäll tjej som är mån om andra och som kan känna empati och stå för det hon tror på, är ett bra betyg tycker jag.

Att hon från dag 1 fått lära sig att utsidan spelar ingen roll, utan det är vad du har inuti som är det viktiga.

Galna småbarnsmorsor å andra mammor

Varför blir så många så puckade då dom får barn?
Dom spärrar vägen med barnvagnar, gärna flera i grupp, dom blir toksur om man försöker tränga sig förbi, har ju även tider att passa jag med.

Ammar offentligt, helt okej med offentlig amning så länge du skyler dig, jag är inte intresserad av bröst varken när jag äter eller annars.

Att byta blöja på fik/utanför fik är ett BIG NO NO, det finns offentliga toaletter och gör det inte det, ställ dig i skymundan, varför fläka ut din bebis inför alla?

Att kräva att allt ska vara barn/bebisanpassat, alla vill inte ha barn på sina fester/bröllop osv, man vill kke ha sin vän där och inte en frågvis unge eller gapig bebis.

Att sura ihop om dom inte får hjälp på bussen, jag har inte lust lyfta andras vagnar, har nog med min egen och har för ont i kroppen för att köra extra saker.


Liten guide till hur du som känner igen dig kan göra för att göra livet lättare inte bara för mig, utan för många andra.

Om du och dina vänninor/vänner är ute på promenad, gör inte en barnvagnsparkering av en gågata/korridor i en affär, utan ställ er åt sidan.

När du ammar, ha gärna något som döljer, för din bebis matro och för min matro.

Varför fläka ut din bebis för? Tror inte du vill visa allt om du inte hade förmågan att säge emot.

Om du inte kan få barnvakt och dina vänner inte vill ha dit din bebis/barn så acceptera det, kan du inte acceptera så byt vänner till nån som pluttifierar allt med bebisar och barn. Tycker massa om mina vänners barn, men inte alltid, har ju inte mina med på fest.

Om du har problem med att få hjälp med vagn, byt till en lättare vagn eller sele/sjal och sluta sura.

Dagens låt



Tur jag vet hur det blir då man blir stor, lycklig för att jag fått uppleva det

Får tuppjuck

Har sån sjuk huvudvärk å inte en enda värktablett hemma, jo iofs har vi barnsuppar, men fungerar nog inte direkt på mig, kke om jag proppar häcken full, men har ingen lust med det.

Har lagat middag, blev potatis, farmarbiff och sås, har även gjort iordning en fransk potatissallad som vi ska äta på söndag, skönt, då behöver jag bara fixa med kycklingen då.

Jobbar imåra igen, har natten, vilket innebär usel sömn, låter så massa på mitt jobb på nätterna, fläktsystemet är inte av denna värld.

Vill hitta på nåt skoj...

Fånflin



Jag bara jag...

Vill inte

Vill inte gå å jobba egentligen, älskar oftast stället där jag jobbar, men gillar inte sova natt, vill ju sova hemma med älskade familjen, få godnattpussar och godmorgonpussar.

Ska strax hacka ihop min middag, idag blir det en sallad att ta med, äter sallad extrem sällan, mannen anser inte att det är middagsmat, men jag passar på att ta sån mat som inte familjen gillar då jag jobbar.

Har inte gjort något vettigt idag för 5 öre, har diskat en mastodontdisk och sovit.
Längtar ny diskmaskin så jag blir tokig, men kke längre fram, får se till att mannen jobbar massa övertid.

Dagens låt


Bränna pengar

Så nu varit och bränt nästan 2000 på mat, iofs inte sjukt farligt, är ju ändå 3 vuxna och 2 barn som ska äta av det, och räcker mest en månad, är sånt där som bröd å mjölk vi behöver fylla på.

Om nån mot all förmodan blir nyfiken på varför jag valt just dagen låt så är det bara att fråga.

Strax lägga mig och goa ihop mig brevid mannen, imåra jobbar jag ju å ska sova själv, i en smal säng i ett kallt sovrum, så får passa på goa nu, om han vill, han har feber och e allmänt sjuk, nästan synd om han.

Dagens låt

Ska försöka slänga in en låt varje dag, kan var nåt jag gillar, en video jag tycker är ful, eller en låt fylld av minnen.

Marängmardröm

Klicka för att se nästa bild

Hittade detta sovrum på blocket, skulle ju vara som att sova i en maräng eller nåt liknande, tycker det var riktigt hemskt, har inte frågat stor, men hon skulle säkert älska ett sånt här sovrum.

Sccchhhhh

Så tyst nu, enda som hörs är tv:n och knapprandet av tangenterna nu då jag skriver och ibland något glatt utrop från stor som spealr dataspel, jupp hon får vara uppe denna tiden, är ju lov.
Imåra ska vi baka och mysa, liten ska på dagis och stor och jag ska ha kvalitetstid, får se om mannen ligger och är slut här hemma, han på G bli sjuk, och en sjuk karl är ju sjukast.

Älskade underbara

Nu är avkommorna hemma igen efter en helg och nån dag i skogen med mina föräldrar, där har dom lekt i snön, stångats med getter, matat höns och klappat katter.
Så skönt att ha det barnfritt, men så underbart då dom kommer hem, mina älskade underbara barn.

Har ju tyvärr inte kunnat utnyttja barnfriheten/inneboendefriheten maximalt pga bröllop och en man som blivit sjuk*morr* han har ju något jag behöver...
Vi har planerat in en helg framöver efter lön då vi ska ut och shoppa, kke titta på ringar, middag och troligast bio, snacka om härligt.

Kärlek är fantastiskt, önskar bara att mannen var mer åt det romantiska hållet med ord och så. Men han visar det istället genom en smekning då man inte väntar det osv.
Väntar på att han ska komma hem, vi ska då smaska kycklingwok för att sedan åka och storhandla.
Ska bli skönt att fylla på i kylskåp/frys, det behövs verkligen.

Nu längtar jag lön, gått sjukt med pengar till shopping och bröllopet denna månad, vil ju ut och fika och luncha med mina söta vänner.
Nån vän som har tid att komma förbi nån helg, kke äta ngt gott, dricka det man gillar och lira Buzz??

Tänk om....

Weird Animals
Tänk om det gick...
Vilken korsning det skulle blitt...

Men söt ändå

Konstigt värre - eller inte



En blobfish, ser mest ut som en surgubbe med stor näsa tycker jag.
Är en fisk som består av slem/gele typ.

The women

Var ett toppenband som spelade på bröllopet, jag gillade dom iaf, samma med mannen.
http://www.musik33.se/underhallning/thewomen.htm
eller
http://www.myspace.com/thewomen

Grattis älskade Anki

Hipp hurra för dig idag, hoppas vi ses snart
En video, kommer du ihåg, jädrar vad skoj vi haft....
Snabba dig upp, ta med Nick


Gamla vänner - Nya tider

Var ut och fikade i onsdags med en vän från ungdomens dagar, var jättetrevligt trots att jag hade ont om tid, var så skoj att det kändes så naturligt, är ju lätt att man sitter å dumglor å pillar med sitt fika istället för att prata, visst har vi många år att prata om, men skoj vi hittat varann igen. Så söt och fin kvinna.

Har även börjat maila med en gammal vän från ungefär samma tid, väldigt skoj det med, så nu väntar jag bara på mailsvar igen, tur internet finns så kan slipper vänta massa dagar på vanlig post.

Bröllop i dagarna 3

Varit 3 jättehärliga dagar, är sjukt trött nu.
Var som sagt supernervös inför allt då jag är en bonnlurk, men gått bra, underbart god mat, var tom gott med vin till maten, jag brukar inte ens gilla vin.

Skåningarna var härliga och pratade sån skånska tom jag fattar, iaf det mesta av det dom sa.

Jag dansade tom en dans med brudgummen, jag dansar inte, jag sjöng karaoke, jag sjunger inte, så varit en riktigt härlig helg.

Jag har ju suttit och glott genom massa olika bröllopssidor på nätet, där det stått att man inte ska bära svart på bröllop, jag hade en svart kofta med silvertrådar i som passade dunder till min klänning, trodde jag skulle se dum ut, men var många som bar svart, raggarna hade tom skinnväst under kavajen.

Var skönt sova på hotell, frukosten var sååååååå god.


Ang bröllop i sig, jag kommer ALDRIG gifta mig kyrkligt om jag nu gifter mig nångång, att bli välsignad inför gud å sånt är inte min grej, är inte troende på det viset, tror på något, men vet inte vad.
Men cermonin var vacker, pratet om gud var som sagt inte min stil.
Men en sak ska ni veta, jag hade den läckraste, sexigaste mannen av alla.

Idag har vi druckit kaffe och sett alla fina paket dom fått, jag vill oxå ha paket.

Nu ska jag självdö på soffan en stund, sjukt trött*go´natt*


Skånska raggare

Som jag tidigare nämnt i bloggen och privat så har jag varit sjukt nervös inför bröllopet vi ska på, snacka om att nervositeten tog slut igår då jag såg en bunt skånska raggare på buffén som var igår.
Otrloligt skönt kändes det, och dom verkade otroligt trevliga. Dessutom pratade dom ju sån skänska som jag förstår en hel del av.
Väntar på att sambon ska duscha klart, sen en sen frukost innan vi åker in till hotellet och gör oss färdiga för bröllop.
Vet att min man kommer vara så otroligt sexig och läcker nu då han är uppklädd, nyrakad skalle och fixat skägg*yummie*

Bara en bild



Akita som valp



valpar och vuxna

Nu har du fått se hur dom ser ut, du som var mitt söta fikasällskap i torsdags


RSS 2.0