Bullshit eller skitsnack

har funderat lite mer på det här med skitsnack.

Är det skitsnack om man pratar om ngn som inte finns med i rummet? Alltså om man tex säger: Att Linda är ju så desperat efter att hitta en kille så hon slänger sig in med huvudet först utan att tänka. Å att jag tycker hon inte skulle dricka så mycket å bli full som en jag vet inte vad.

Om man med lätthet skulle kunna säga samma sak till "Linda" är det då skitsnack? För jag kan känna ibland om jag pratar om ngn och det kke inte är världens snällaste sak så kan jag stå för det jag säger men ser ingen anledning att jaga rätt på "Linda" för att tala om dom sakerna, vi brukar ju inte pratas vid annars så varför just nu.
Men om hon skulle fråga mig om jag sagt ditten eller datten skulle jag stå för det jag sagt och förklara varför jag känner/tycker så.

Är det verkligen skitsnack då?

Jag tycker inte det, så länge man kan stå för det man säger så snackar man ju inte skit, eller?

Mina otrogna och puckade ex

Har ju inget att göra just nu så tänkte berätta lite om några riktiga stolpskott jag varit tillsammans med, dom var bra i början, men ändrades snabbt, och jag tar inte skit så det tog genast slut.

Pucko 1: Var en kille från Dalarna, lång och stor, hårdrockare och armar som stockar. Sjuåringen var då lite över 1 år.
Han skulle komma och hälsa på, men hade ingen som kunde ta hans hund, men visste att med katterna mina jag hade då skulle det iaf fungera.
Frågade honom om hunden kunde vara nafsig, och det kunde den.
Sa då att det kke inte är så jättebra med tanke på att jag hade en ettåring hemma som kunde vara lite pillig och gärna ville klappa och känna.
Han tyckte då att om hunden biter ifrån sa lärde hon sig ju.
Frågade om han menade allvar.
Det gjorde han.
Så jag sa Tack och hej, ha ett bra liv, men vi kommer inte finnas i det.

Pucko 2: En sötnos från Slumsvall, väldigt bra och så till jag fick veta han hade en till tjej samtidigt som mig, bad han dra och ringde upp tjejen för att berätta hur han var, men han lurat i henne att jag inte var ilag med honom då dom var det och att jag bara ljög för att förstöra.
Hon trodde honom, för han hade ju ingen anledning att ljuga.
Jaja hoppas dom blev lyckliga, och att han inte har flera tjejer på en gång igen.

Pucko 3: Allt verkade helt okej fram till en helg då han ville vara själv och bara ta det lugnt, sprang på honom på tågstationen med en brud, sa inget då, vilket jag ångrade i efterhand, men han hade inget mer att hämta hos mig, värst var ju att jag aldrig skällde på honom, jag var inte stygg alls, det tog jävligt hårt på honom att jag uppförde mig civiliserat. Han kallade sig själv alla möjliga saker och bad mig skrika eller slå. Baah, varför ändra på något som funkar. Direkt efter denna händelse blev han ilag med en annan tjej, om han inte redan hade henne.
Han finns på en sajt och roligast är att det står att han avskyr otrohet, man kke ska följa det man själv tycker illa om.

Så jag haft en jävla otur med killar, men var ju tur, annars hade jag inte träffat underbara mannen som jag älskar så oändligt, han är bäst för mig.


Har faktiskt ingen aning om varför dom var otrogna, trodde kke inte jag skulle få veta, eller så trodde dom att dom kunde komma undan med det, att dom lyckats tiigare och att dom blivit förlåtna, men varför förlåta ngt sådant?
Skulle kke kunna göra det om mannen mot allförmodan skulle göra ngt sådant, men tvivlar att jag skulle det, otrohet är en av de värsta saker jag vet i ett förhållande

Utgång Yranstråket

Ikväll blir det kke en tur till stråket, alltså krogstråket i Östersund, där ska jag no dricka en öl eller fyra.
Kke fler än det, var längesen jag var ut och nu är det kke dax.

Har så svårt att de reklamen för Close to home, låten som är med är även med i Tank Girl filmen, å varje gång låten drar igång så vänder jag på skallen för att se om tv fått en briljant idé om att visa den, så att folk kan upptäcka den underbara filmen, finns även som seriealbum, bara så ni vet.

Är så trött i huvudet, sen 8.45 i onsdags, fram till 9.00 imorse så har jag jobbat 48 timmar, iofs var 7 av dom sovande, har sovande natt på jobbet, men ändå, min skalle känner sig som mos.

Någon som ska ut å yra på stråket ikväll då?

Jesper Odelberg

Gillar verkligen honom, han är riktigt rolig, om ni inte sett Boys on wheels så kolla in dom. Han är en riktig stjärna där

Jobba

Så, snart iväg på jobbet, men idag har jag ingen lust, vill ligga hemma i sängen, läsa och titta på film, barnen är ju inte hemma så hade varit en perfekt dag för det.
Men jag ska iväg å jobba för runt 100 kr/timmen, så konstigt att inte det är värt mer att ta hand om andra, ta hand om de som annars inte klarar sig själva.

Sen blir det kväll och jag slutar, då raka vägen hem, göra lite fika och titta på weeds, hoppas denna säsong är lika bra som förra.

Nu plocka ihop lite ätbart så jag kan äta lunch på jobbet å kke ngt nu, är inte frukost människa, men vet det är bra att äta det ju.

Midnatt råder, inte var det tyst i husen

Mörbultad, men på ett bra sätt
Sträckningar kan vara underbara
För lite sömn, det gör ingenting
Längtar natten

För lat

Nu var det längesen jag skrev, igen, men är för lat då jag jobbar för att ens orka skriva, långa dagar på jobbet, lätt fysiskt, men tungt psykiskt i perioder. Tänk konstant med tonårsbekymmer och uppkäftighet, blandat, med trots och gohet.
Underbart jobb, men man kan bli så himla trött.
Jobbar på en gruppbostad om ni undrar.

Ang insjö ö sjö ö, så berättade mannen att på Ammerön så finns det en sjö och i den sjön finns det en ö, nu måste jag bara ta reda på vad den heter och hur stor den är, är kke den största.

Barnen far bort idag, till sina älskade morföräldrar, usch vad jag kommer sakna dom, inga goa kramar å slemmiga pussar förrens på söndag då jag kommer hem från jobbat, barnen kommer hem på fredag, men då e jag på jobbet och har natten.

Så, snart blir man 30 och har faktiskt för en gångs skull kommit på lite saker jag vill ha:
Likörer
El choco)
1001 filmer du måste se innan du dör
Träningscykel
Pengar till semestern jag hoppas blir av

Angående film måste jag ju tipsa er om några favoriter;
The Rocky horror picture show
Hair
Soldier Blue
Tank Girl

Sen finns det ju massa flera filmer jag verkligen älskar, men här var några tips så om ni inte sett dom SE DOM kke lite udda filmer, tycker iaf mina vänner, men det skiter jag i.

Måste ju även tipsa om en film som absolut inte är sevärd:
Hells Angels on wheels

Köpte den i tron att den skulle vara bra, gilla ju Nicholson, han brukar göra sina roller bra, men filmen är helt enkelt urusel i mina ögon, ni ska kke se den iaf å säga vad ni tycker

Lite frågor

Vet med mig att jag kke är lite knäpp, men jag brukar börja fundera på saker och kan ibland då "vara tvungen" att ta reda på vad som gäller, tex då jag och A-C försökte ta reda på hur koalor påverkas av eucalyptus, jag vet det, vet du?

Nu till mina funderingar för tillfället:

* Vilken är Sveriges största insjö ö?

* Vilken är Sveriges största insjö ö sjö?

* Vilken är Sveriges största insjö ö sjö ö?

Men jag ska nog lista ut det.

Vem är handikappad?



Hittade länk till denna bild, väldigt bra och tankvärd

Lite tankar i allmänhet

Hemkommen för några timmar sen, har jobbat inatt, helt okej, men fick inte sova, å det är meningen vi ska få göra det om inget spec händer, men sovit några timmar hemma, skönt barnen bortresta till mormor och morfar, vi hämtar dom senare idag sen iväg och måla ett hus om vädret är bra i helgen.

Ang Märit, jag ödslar inte tid på henne, men blir mest sne´ då jag vet hur hon håller på och att folk bara går på det och inte ifrågasätter.
Pratar inte överhuvudtaget med henne, hon har noll att ge mig.
Och jag vet att hon kommer falla på eget grepp, man kan inte snacka skit om folk och tro att alla alltid kommer att lyssna som små fån, man kan inte alltid begära att alla ska följa ens minsta vink, man kan inte jämt försöka vara bäst, med det menar jag att hon gärna försöker "toppa" om ngn gjort ngt speciellt eller om ngt hänt för ngn. Då kommer hon med ett inlägg så fort hon är inloggad att hon minsann......
Nog om henne nu, sista ni får läsa om den människan hoppas jag.

Har faktiskt funderat på att föräldravandra under Storsjöyran, läst att det saknas nattvandrare, men får se, beror på om sambon har några planer och om jag kke jobbar extra eller så, men med tanke på hur dom ställde upp för mig ibland i mina vilda unga år så borde jag kke ge ngt tillbaka.

Väntar på att mannen ska komma hem, ska smaska lite go middag, blir kycklingspett och ris, sen iväg och hämta barn.

Önskar ibland att jag hade körkort, vill på loppisrunda, men mannen är inte så intresserad av loppisar, har ärvt mitt intresse av min far, han är en riktig loppisråtta, man finns ju så mycket fint/läckert/udda att köpa å sen ofta billiga böcker.


Hittade länk hos Paula



Jaha denna vart jag...

Skitsnack å fånar som tror på det

Varför har folk behov av att sprida lögner om andra, saker som inte stämmer?
Gör dom det för att få må bättre själv?
Eller tror dom att dom blir speciella om det är synd om dom?

Ska berätta om min kompis som blivit utsatt för sån skit av en brud vi kan kalla Märit.

Märit hänger på FL och har alltid varit en sån som måste synas och gärna på andras bekostnad.

Hon har snackat oerhört massa skit om min kompis Stumpan.

Det värsta är nog egentligen inte skitsnacket utan att folk som aldrig träffat Stumpan sväljer allt det Märit säger med hull och hår utan att ifrågasätta sanningshalten i det påstådda.

Jag har inte gått in och sagt till för det är ingen mening, Märit kommer då att snacka skit om mig och folk kommer tro på det utan att fråga mig om saker stämmer.

Tror iofs att Märit kommer falla på sitt eget grepp någon dag, eller att hennes nuvarande internetvänner vaknar upp och inser att man kke ska ifrågasätta det någon säger, att inte bara lyssna på en sida.

Det roligaste är ju nog det att Stumpan skaffade sig en till användare(hemlig och kunde inte härledas till henne) och så fort hon dök upp i Märits tråd så skickade Märit privat meddelande och berättade alla lögner om Stumpan.

Vi kan kalla Stumpans andra användare för Rutgers fru.

Rutgers fru gick tillsist in i tråden igen och talade om allt som Märit skrivit, och att hon haft kontakt med Stumpan(alltså sig själv, men de kunde ju inte dom veta) och att allt det Märit sagt var lögn enligt Stumpan.

Märit nekade till att ens ha skickat dessa meddelanden till Rutgers fru och att det bara var påhittat för att skada hennes dåliga relation med Stumpan och göra saker värre.

Men det Märit inte visste/vet är ju att allt hon skrev, skrev hon ju till Stumpan.

Lite virrigt men jag hoppas ni fattar.

Men hur kan folk inte reagera och ifrågasätta det ngn säger till en, vi pratar inte om tonåring, utan om vuxna kvinnor som är runt 30 och i de flesta fall även äldre.

Känner mig som sagt taskig som inte går in i deras tråd och säger till, men varför skulle dom tro mig? Det enda som skulle hända var nog att Märit sprider lögner om mig.

Blä för Märit och hennes pack, blä för alla som är som dom.

"Sommarlov" och FL:ares sexliv

Uppehåll från skolan i 5 veckor nu, så då hinner jag jobba en hel del, känns bra, gillar verkligen mitt jobb, är timanställd på en gruppbostad och jag trivs kanon, inga tunga lyft, inga blöjbyten inget som är jobbigt egentligen, men visst kan man vara trött i skallen efter en dag på jobbet.
Sen ska jag hinna med att plugga oxå, har en del arbeten som sak göras, men det känns lugnt.

Snart ska jag smaska middag och sen iväg å jobba några timmar innan jag är hemma igen och kan smaska en glass å glo lite tv, hoppas det e ngt bra.


Sexliv:
Är som sagt en FL:are och ni som inte vet vad FL är kan ju titta in här.
Varfö verkar så många ha ett sexliv som är skit? Eller är det vi som är onormala som håller igång trots några år ihop?
Verkar vara mer onormalt än normalt att återgå till sex efter man fått barn, och att ha sex under graviditeten verkar inte heller vanligt.
Eller iofs så är det kke bara de som är missnöjda som skriver, men var är alla positiva svar till dom då?

Jaja, folk får ha sex bäst de vill och hur de vill, men är man missnöjd så får man väl göra nåt åt saken!!!
Sen tycker jag faktiskt riktigt synd om de män vars tjej/fru vägrar sex efter förlossning, jag förstår varför man som tjej kke inte vill ha det tätt inpå, men finns åtskilliga fall där det efter 6 månader fortfarande inte nullas, varför låter man det gå så lång tid? Är killarna bara en avelshingst??


Utmanad

Blev utmanad så här kommer det.



Nämn något som gjorde dig glad igår:
Blir glad av döttrarna varje dag.
Vad gjorde du klockan 8 imorse:
Väckte äldsta dottern, hon skulle hem till en kompis och jag på personalmöte.
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Hängde tvätt.
Det sista du sa högt:
titta hä(härmade 2åringen som sa sitta här till brors flicka)
Vad har du druckit idag?
Kaffe, fruktsoda.
Vad var det senaste du åt?
Polarkaka med skinka, ost, gurka, paprika och tomat.
Vad var det senaste du köpte?
Massa glass från glassbilen.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Vit och ful.
Vad är det för väder hos dig nu?
Sol.
Godaste glassmaken?
Piggelin
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Näe.
Sover du tungt?
Nej.
Drömmer du mardrömmar?
Ibland, drömmer ofta, men mest bra drömmar.
Trivs du med ditt jobb?
Ja, iaf då jag jobbar istället för att plugga.
Favoritklädsel?
Trosor och t-shirt.
Favori låt just nu?
"Hey där" med Byz*skäms*
Vad ser du om du tittar till höger?
Del av databord och kök.
Vad gör dig glad just nu?
Att sambon har nytt jobb.
Vad ska du göra härnäst?
Äta middag.
Höger eller vänsterhänt?
Höger.
Humör just nu?
Väldigt bra.
Favoritgodis?
Brända mandlar.
Kläder just nu?
Jeans och t-shirt.
Sommarplaner?
Jobba och plugga.
Hur många kuddar sover du med?
2-3.
Spelar du något instrument?
Inget alls.
Morgon eller nattmänniska?
Nattmänniska.
Vad är viktigst för dig?
Att min familj mår bra och jag har tak över huvudet.
Är du kittlig?
Ja.
Snarkar du?
Sambon säger jag gör det, men jag aldrig hört jag gör det
Stjärntecken?
Lejon.
Äckligaste insekten?
Fästing.
Stökigt eller välstädat?
Vill ha välstädat, men ett konstant kaos.
Längtar du mest efter nu?
En massa saker.

RSS 2.0