Helgen är för lång

Har en jobbarhelg denna helg, men usch vad trött jag blir då.
Mitt huvud är som mos, men bara 2 dagar kvar sen ledig en dag för att sen jobba 2 å efter det gör jag helg. Jag vet att jag inte borda klaga på att jag är trött,  har ju ändock ett jobb, men oron på hur allt ska ordna sig finns där hela tiden, men det löser sig, det vet jag att det gör. Mannen ska iväg å kolla på 2 jobbställen till veckan å har vi tur så kanske han får nytt jobb genast.

Nu ska här sovas så jag orkar med jobbet imåra.


Vunnit en jättegullig kalender*tack för vinsten Åsa*

Det var ingenting

Stors knöl var ingenting så hon blev friskstämplad, men usch vilken oro det var

I´m back, hoppas jag.

Inte skrivit nåt alls på sluet, har inte orkat bry mig.

Livet suger lite smått för tillfället, sambon utan jobb, jävla finanskris, och han var inte med i akassan*idiot*, tur han gått med nu och iaf kan få ut grundersättning, blir ju några tusen i månaden iallafall.
Men känns som ett tungt ok att bära, att vara den som ska försörja familjen, hoppas så han får nytt jobb snart, tur han är duktig på många olika saker.
Det jag oroar mig mest för är att han ska bli tvungen flytta pga jobb, vet inte hur jag skulle klara av att vara utan honom i veckor i stöten, hur ska barnen ta det? Hur fan ska jag kunna jobba efter mitt schema om det blir så? Lite svårt jobba kväll om han är borta.
Hoppas hoppas hoppas han snart får jobb igen.

RSS 2.0