Liveband?

Funderat lite på om man kke skulle ha ett liveband på 30årsfesten min som jag planerar.
Men ingen aning om vad det kan gå på å vilken sorts musik man ska ha, vet ju vad jag gillar iaf.

Är apkass på planera fest, men vet iaf på ett ngefär vad jag vill ha.

Vi ska troligast hyra/låna en lokal som ligger avsides, får plats runt 40 pers.


Kommer ordna ngn som är chaffis och kan skjutsa hem gäster när det behövs.

I matväg troligast några smörgåstårtar och fat med rökt kött, rökt/gravid fisk och kke rökta räkor, till det lika olika såser.

Alkohol får man ta med själv, annars blir det massa dyrt, men kke göra tex turkiskpepparshots och lite bål man kan bjuda på, har jag tur kke ngn har billig öl att sälja så vi kan köpa 5-6 plattor.

Men musik då? Ska man nöja sig med cd? Eller hyra in ett band, vilken sorts musik är bäst? jag gillar för det mesta lite hårdare musik alt musik jag länkat till tidigare i min blogg, ofta musik de flesta av polare finner lite udda.

Så ge mig tips och ideér hur får jag till en bra fest?


Jag är inte korkad

Nu har jag ledigt i 5 veckor från skolan, 3 veckor hemstudier och 2 veckor semester, men måste jobba, men pengar är ju alltid trevligt.

Fått massa beröm i skolan av lärarna, dom tycker jag är massa duktig, var bara jag och 2 till som helt klarade valideringen av en kurs, men ibland behöva såna duktighetskickar, som visar att jag faktiskt e så grym på att plugga som jag själv tycker, hmm låter kke sm skryt, men det är det inte.

Jag har aldrig gått i gymnasiet, gick en liten sväng här och en där, men verför tar jag senare, kke ikväll vi får se.
Men var så många av de jag gick med som kallade mig korkad, sa att jag var dum osv, men dom skulle se mina betyg idag, mestadels bara VG och MVG, förutom matte, där är det bara G, pluggade dom ämnena på komvux.

Jag var inte korkad, var bara så less på skolan, och hade varit med om för mycket skit för att ens orka bry mig i studier.

Pga mina nuvarande studier fick jag veta jag  var "speciell", när jag gick i gymnasiet en av svängarna, livsmedel när jag var 16 så drog dom in skolpsykolog på mig, men jag träffa aldrig h*n, hade inte tid, var amdra saker i mitt liv som gällde, rätt destruktiva saker om man ser tillbaka, men min lärare berättade häromdagen att det är sällan skolpskologer kallas in, oftast blir det kuratorn, h*n var iofs också inkallad på mig, men träffa inte h*n heller.

Så att dom jag gick med dömde mig var ju åt helvete fel, spec ser jag ju det nu då jag fattar hur allvarligt uta jag var, så hoppas ni fattar"speciell" på rätt sätt.

Min bakgrund är inget jag skryter med, men inget jag heller skäms för, vilket jag kunde göra då jag var yngre.

I de flesta fall är erfarenheter bra erfarenheter för oavsett om dom är dåliga så har jag i mitt fall stärkts, lärt mig ngt nytt eller kkommit till nya insikter.

Så han den senaste som var på mig och åkte in, visst skulle jag klarat mig väldigt bra utan den upplevelsen, men samtidigt gav den mig en ny syn på hur polis och domstolar hanterar ett sånt fall, att det inte är farligt att anmäla och att jag aldrig någonsin kommer acceptera att någon göt ngt mt mig som jag inte vill.
Har accepterat det förr, alltså inte accepterat utan bara låtit det varit, inte anmält, utan söp och levde rövare istället än mer.

Gör som Paula



1. Brukar inte gilla den här sortens musik, men den här sitter, nullning, vilket ord alltså
2. Brukar inte fastna utseendemässigt för fina pojkar, men han är ju såååååååå fin, undra om jag är tantsjuk, är ju snart 30.

Dagens låt



Satan vad den här var poppis bland vissa av dom vi hängde med A-C och jag.
En av dom killarna kommer för alltid ha en liten liten liten speciell del av mitt hjärta.

Det kommer nog alltid finnas dom som man gillat/älskat som kommer ha en liten del kvar.
För minnen kan man ju inte radera, har du ngn som hänger sig kvar?

En promenad bland minnen



A-C minns du hur vi röjde till den här låten? Å minns du hur vi tömde dansgolvet tillsammans med Matti å vad han nu hette till denna, var ju på Saga eller vad det nu hette, gammal å senil vet ni




Åh vad jag retade er ett tag efter jag var på dom på Hultsfred.

Minns du när vi jagade bedragaren över hela Östersund, vi startade ju här



Eller när vi liftade med

 ner till Sundsvall och du sov vid en



Satan vad jag saknar dig gumman.

Mer historier bakom bilderna kommer, hoppas ni får skratta lika gott som vi gjort.

Jag och A-C i vått och torrt




Åter hemma

Nu är vi hemma igen efter midsommar hos mina föräldrar, med sill, grillat, biljard och alkohol i lagom mängd, sambon hade gjort världens godaste turkiska peppar, massa smaskens, ska nog göra några flaskor till 30års festen i sommar, blir gammal nu.

Uppdaterar mig lite mer lite senare, nu glo lite cold case och sedan njuta av en lång och het dusch, behövs, jag luktar nog närmare apa nu än människa

Minne



Min "syster" A-C och jag har gjort massa roliga saker i våra dagar, en av dom är när vi båda bodde i Göteborg, vi satt ute och festade på några klippor vid en kyrka någonstans vid järntorget, kan nog ha varit sista april eller något liknande.

Försökte få tag i en taxi för vi ville ner till cantrala stan, men var lata och ville inte gå, så ringde efter en taxi, fanns ingen ledig, ringde varje taxibolag vi kunde komma på.

Ringde ett stort bolag än en gång, det fanns en bil som kunde komma om en timma, bad om efternamn, jag svarade att vi hette Graaf, dom frågade hur många som skulle med, sa att det bara var jag och min syster, men då minnsan vart det fart...
Fanns en ledig bil på en gång, kommer en limotaxi och hämtar oss, karln som körde hade nog dränkt sig i en parfymflaska.
Men taxi fick vi och ett roligt minne.

Love u A-C

vill ni se något sjukt???

Är iaf sjukt i mina ögon att man lägger så mycket pengar på en sån liten grej

men men folk får lägga sina pengar på det dom vill, undra hur många de fått sälja

I-landsproblem

Att det ska ta sådan tid innan en människa ska få hjälp med sitt ansikte och hur orkar man ens bära upp det? Kan känna mig hemsk då jag ser såna bilder, att jag reagerar på att han ser lite lustig ut, påminner lite om en seriefigur, men det finns inget lustigt alls med honom, bara tragiskt att inte hjälp funnits innan.
Ibland kan jag ju även känna mig elak då jag lider av mina "problem" som egentligen kke inte är problem om man ser det i det stora hela.
Men har funderat allt mer över de, ska jag inte få ha problem och få gnälla på saker bara för att jag har den turen att vara född i Sverige?
Visst mina fjuttiga små saker är inget jämfört med de som verkligen lider, men för den sakens skull innebär det ju inte att jag blir mindre ledsen bara för att någon trampat på en mina då jag slagit i tån så det spränger av värk.

Visst ska vi värna om våra medmänniskor och försöka göra världen till en bättre plats för alla, men mina problem räknas med, även om de är löjliga.

Hoppas verkligen ni förstår hur jag menar och inte tycker jag är allt för elak och dum


Back in buisness

söta smycken som jag gärna vill ha, iaf en del av dem.

Så nu är det sommarlov för sjuåringe, har inte börjat bra då hon ligger hemma och är sjuk, mannen är sjuk och tvååringen med, så jag är hemma från skolan. taskigt mot mannen att lämna honom med 2 griniga sjuka barn, men dom är iaf på bättringsväg.

Snart är det ju midsommar, ska vi i vanlig ordning fara till mina föräldrar och grilla, men en sak i år är annorlunda, min brors flickvän kommer, sååååååå gulligt.

Har starka tankar på att gå ut mer med vem jag är, men samtidigt är det skönt att ha en viss anonymitet, att kunna ta upp saker som skett utan att folk blir sura å tycker att jag hänger ut dom, vilket jag kke gör, men det är ju bara dom som vet att det är dom jag menar, men sen blir de nojiga och tror att alla vet vem de är.

Har iaf avslutat praktiken nu, känns både trist men samtidigt skönt att kunna lägga allt krut på skolan igen.
fast egentligen har jag ingen ork alls, skulle helst vilja ligga i sängen och läsa dagarna i ända


Filminköp

Köpte en underbar film åt sjuåringen häromdagen, den gick varje år då jag var liten.
Men köpte den på affären, 1 för 59 eller 2 för 99


Mitt barn är försvunnet

den känslan måste vara den värsta på denna jord, har hänt mig 2 gånger nu, upprepar mig själv 2 GÅNGER!!!

Fritids där hon går har tappat bort henne 2 gånger alltså, en gång glömde de henne efter en aktivitet och upptäckte inte hon var borta förrens hon dök upp igen, hon blev glömd vid en gymnastikhall, som tur var kom en snäll människa och ordnade skjuts åt henne till skolan igen, hon var så chockad och rädd att hon inte ens kom ihåg numret hit hem, vilket nog var tur, för vet inte hur jag reagerat om hon ringt hem och varit borttappad.
Andra gången var nyligen, kommer för att hämta hem henne, då har hon blivit hemskickad av fritidsfröken då ngn kvinna ringt och sagt att "sjuåringen ska gå hem", men jag hade inte ringt, utan var tydligast en felrigning men med lyckoträff på namn.
Jag rusade hem, livrädd att hon skulle vara borta, tårarna brann innanför ögonlocken och hjärtat dunkade som om det var på väg ut ur min kropp.
Ingen av våra vänner hemma på gården var hemma, så jag hade ingen att ringa till vi detta tillfälle, bad till en högre makt att inte pedofilen på gården skulle vara hemma och att hans dotter som är vän med min dotter var där, då hade hon kke gått in till dom och det får hon inte.
Kommer hem hon kommer rusande emot mig, jag hör att hon är ledsen, men inga tårar som kommit, som tur var så var det nyinflyttade barnet ute så hon hade iaf ngn trygghet.
Rutiner ska ändras på fritids, men känsaln av att inte veta vart ens barn är är så hemsk, det värsta som finns, jag anklagade mig själv att jag tidigare ringt hem henne, men när jag ringer brukar jag presentera mig med: Hej det är Tant, är Sjuåringen Tantsons mamma, säg till henne att hon kan gå hem nu.
Men det gick, bra och hon var bara borta en stund, men tankarna rusade, men tappar dom bort henne ännu en gång vet jag inte vad jag tar mig till.

Nu historian om pedofilen,  på vår gård bor en dömd pedofil, en vidrig man alltså, vill inte att han bor här, men känns ändå bra på ett sjukt sätt, då vet jag iaf var han finns.
Han är dömd för att varit på sitt handikappade barn(utvecklingsstörning) även barnporr i datorn, och jag vet att det är sant då jag hört historian från x antal olika håll som ej har samröre med varandra förutom att de ursprungligen kommer från samma håla som honom, var min svärmor som pekade ut honom.
Hade hört talas om honom på mitt fd jobb, men ej vetat hur han såg ut, men nu vet jag.
han har en dotter som är 6, och när hon är här leker hon med min äldsta, min sjuåring vill dit och bada i deras pool, men jag vägrar det, hittar på massa olika ursäkter, vill inte säga sanningen då hans dotter kan bli drabbad av det. Låter aldrig min dotter gå dit, men hans får gärna komma hit.
Förstår mig inte på kvinnan som är tillsammans med honom, hur kan man leva med en man som är dömd för en sak som tillhör det vidrigaste som finns på denna jord?
Men hon lämnar honom aldrig ensammen med deras 6åring, så tror inte hon litar på honom.

Nu fått ut lite, men kommer mera senare, haft så fullt upp med skola, jobb, praktik och avslutningar

Fortsättning på google it

Fortsätter på utmaningen, men gör lite tillägg, häng på om ni vill   


Husdjurs namn  herman, en ödla sen har vi Dolly som är en kanin och sist och minst  Tilda vår landsköldpadda

Födelseort  Östersund(mycket gammal bild)

Födelseår  Bilden säger allt

Datum  månad vet vi ju redan sen tidigare google it

Ögonfärg  gröna och sköna


Drömboende  egen gård, inte denna, men var det som dök upp på google, sen vill jag ha en sån här på gården  en alldeles egen underbar jordkällare


Nu hade jag slut på ideér. men nappar ni å fortsätter så hojta, blir ju intresserad av vad ni googlar fram


Är DU blockad i Kina?

Blockad

Jag var det, undra varför, kke pga Rocky Horror   


Trist, mitt gamla bad brinner upp typ just nu,brinner kke inte längre, dom kan ju fått det under kontroll, men brukade bada där i lågstadiet 

Google it

Hittade den här hos Evans Jag har sett såna här förut, men aldig gjort en så vi får se hur det blir. Man bildgooglar alltså upp t ex lejon, tar en bild(jag tagit den första som kommer upp) och laddar upp. Alla som vill kan känna sig utmanade! Det är alltid trevligt att få veta mer om vilka ni är som gör den

Stjärntecken      Lejon


Favoritfärg          svart, men vilken tråkig bild


Favoritdryck       Vatten

Favoritdrink        Baja rosa med mjölk, iaf för tillfället

Favoritgodis      Brända mandlar

Favoritglass       Tip Top. men samtiigt är isglass smaskens

Favoritmat           Grillat i alla former nästintill

Favoritdjur           reptiler i form av ödlor och sköldpaddor

Favoritfilm          Rocky horror picture show ligger mig varmt om hjärtat, visst e han söt

Favoritskådespelare   Val Kilmer är ju bra, älskar honom i The Doors filmen, men fnns massa som e minst lika bra


Lyssna på detta

Hitta en grej på toutube jag tyckte var så himla bra, men ni måste använda hörlurar

http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA

Nu ska jag och barnen titta på sommarkryss, egentligen vill jag se Cold Case, men men man får väll vara en snäll mamma ibland.

Skönt det var lite svalare idag, trott jag skulle bli knäpp av hettan, jag är inte värmetålig

Hemskt

har sån huvudvärk, men beror nog på att jag druckit för dåligt idag, less hettan,tror jag emigrerar till mjöälkkylen på ica.

Jag dör, eller så svettas jag bara

Uäck vad äckligt varmt det är ute, och kom inte å säg att man inte får klaga på värmen, jag är inte överförtjust i sommaren så jag får visst klaga.
Tycker det är härligt på kvällen då det varit så här varmt, men inte på dagen, jag flyr solen och gömmer mig i vardagsrummet. alternativt i skuggan.

Jag är nog en av de blekaste i min umgängeskrets, men det struntar jag i, solen är inte min kompis, den är för varm.
Sen blir jag oerhört lat av värmen, borde städa, men orkar inte, för varmt, borde göra en massa men värmen suger musten ur mig.

Kan tipsa om en av mina favvobloggar, läs den http://pauladiablo.blogg.se/
hoppas det inte gjorde ngt att jag puffade för den Paula, men gillar den skarpt :-)

Nu ska jag ta en siesta, blev massa glad då jag häromdagen läste i en tidning att siesta är bra för din hälsa

Mrs Doubtfire

Avslutade kvällen igår med Mrs Doubtfire, lagomt lätt humor.
Tog en iskall öl till och pratade lite med mannen då han äntligen kom hem, han hade med sig rabarber från mina föräldrar, vår planta är lite liten så fick några därifrån så jag kan göra årets första rabarberpaj.

Brors flickvän var hit med jordgubbar igår, så oändligt goda, älskar verkligen bär, men skitkass på att plocka pga myggen älskar mig, men  jag hatar dom, oavsett myggmedel eller ej så anfaller dom och stjäl mitt blod, men nu fått tips om ännu ett fungerande myggmedel Nordic summer hette den, hoppa den fungerar, men tydligen så luktar den tjära otroligt mycket och otroligt länge.

Angående brors flickvän, tycker det är så otroligt roligt, han är 18 och det är hans första riktiga tjej som han visat upp för familjen, i detta fall än så länge bara mej, mannen och barnen.
Han är värd en bra och snäll tjej, han är en lite känslig och otroligt snäll kille, visst kan han driva mig till vansinne, men det är väll så syskon är.
Har i smyg läst hans blogg på internet och sett hans bekymmer och tankar om tjejer och kärlek.'
jag har pratat med honom då dom varit riktigt deppiga, förklarat att många tjejer i hans ålder kan vara otroligt korkade och enbart gå på utseende och sätter inte det inre på en plats långt fram.
Han är den typiska stereotypen  av "den snälle killen som aldrig får en flicka".
Men nu har han en flicka och även om det tar slut så tror jag han fått ett nytt självförtroende och en ny insikt att flickor faktiskt kan vilja ha en snäll kille.

Snart titta på Talang 2007 med sjuåringen, hon missade det i fredags pga jag var på praktik, men hon har gissat på vinnaren och gissat rätt, så tror hon kommer bli superglad.

Trist å tråkigt

Så himla trist ikväll, enbart skräp på tv, ingen film jag e sugen å se, inte än iaf, mannen jobbar och ingen rolig granne hemma att umgås med.

Dagen varit bra, var faktiskt ut i solen, hade picnic, köpte pastrami, potatissallad, bröd och körsbärtomater och mumsade med barnen, tvååringe åt tomater så jag tror hon skulle spricka, hon älskar såna.

Usch vad jag saknar min underbara A-C, hon bor i götet, för långt bort från mig, hoppas hon och hennes familj får en knäpp en dag och bestämmer sig för att flytta upp, då kommer jag bli lyckligast :-)
Hon och jag har haft så jädra skoj ihop, och gått igenom så mycket, gumman om du läser, glöm inte att jag är en doktor för jag har sett cityakuten och dödligt vapen, jag vet hur man får en axel i led igen :-D
Tur vi klarade oss igenom allt, att vi inte hamnade där andra är idag, hade inte velat se dig i den sitsen.

Ska skriva mer om mina och A-C:s bravader nångång, turer till Slumsvall, övernattningar i trappor, jakt på bedragare osv Shit vad skoj vi haft, hoppas vi blir "grannar" nångång, lovar jag ställer upp som barnvakt*muta*

Anti sol

Visst är sommaren otroligt härlig, men jag är anti sol, tycker den är för varm och obehaglig, vilket resulterar i att jag är blekaktig året om.
Älskar vara ute på sommaren, men de helst på kvällen då det är behagligt varmt ute.

Idag måste jag ut, trots jag inte vill, vi måste ju handla lördagsgodis :-)

Barnen är ute nu, älskar verkligen min framsida där jag bor då det är grind in till lägenheten vilket innebär att har jag dörren öppen så kan tvååringen faktiskt vara ute själv för man hör henne konstant och ser henne genom köksfönstret men hon kan inte rymma :-D

Faderskänsla

Mannen är ju som sagt inte far till sjuåringen, vi blev ett par då hon nyss fyllt 4, men hans pappakänsla känns så stark gentemot henne.

Vill bara berätta om en episod som skedde för något år sedan.

Finns en grannpojke som är lika gammal som henne.

Iaf så var den här kille på min jänta och retade henne och sa: Du har ingen pappa, du har ingen pappa.
Hon försvarade sig och sa: Men XXXX är min pappa, inte riktig pappa, men precis som en riktig pappa ska vara.
Pojken tyckte då: Att det spelar ingen roll, för du har ingen pappa.

Usch vad ledsen min jänta vart då, för hon ser ju XXXX som sin pappa, hon vet att han inte är hennes blodspappa, men att han är som en riktig pappa ändå.

När mannen fick höra det vart han riktigt arg, han tog upp det med pojkens mamma som tog tag i det.

Så glad han går så in i rollen som pappa, hoppas att han i framtiden adopterar henne, i vuxen ålder isf.

Godmorgon

Underbart väder ute nu, men jag ska minnsann lägga mig och sova igen, tvååringen sover fortfarande, sjuåringen är i skolan och sambon jobbar = gamla tanter får sova lite till :-)

Ikväll ska jag testa kvällspass på praktiken, massa intressant, är på psykakuten

RSS 2.0